Командир волинської бригади склав повноваження. У чому причина

Командир волинської бригади склав повноваження. У чому причина

Командир волинської бригади склав повноваження. У чому причина
. 14 ОМБр

Волинський полковник, командир 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, котра дислокується у місті Володимирі-Волинському, Сергій Войченко склав повноваження. Про це Суспільному розповіла прес​офіцерка бригади Надія Замрига.

Урочистий ритуал прощання з бойовим прапором військової частини відбувся 27 серпня. Зі слів Надії Замриги, полковник залишає свою посаду у зв'язку з подальшим стаціонарним навчанням у виші.

Командир волинської бригади склав повноваження
14 ОМБр

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих на фронті військовослужбовців бригади. Капелани бригади, отці Ігор та Юрій, під час церемонії прощання поблагословили Сергія Войченка на подальше служіння країні.

командир 14 бригади
14 ОМБр

"Ми з вами разом пройшли складний трирічний фронтовий шлях. Наказую: з кожної наступної фронтової ротації всім повернутися живими і здоровими", – звернувся до військових полковник під час прощання.

командир 14 бригади
14 ОМБр

Хто виконуватиме обов'язки командира бригади, прес​офіцерка 14 ОМБР не назвала.

Що відомо

  • У лютому 2020-го року в Луцьку представили п'ятий фільм про 14-ту ОМБр. Тривалість картини –22 хвилини.
  • 12 липня військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого повернулися у місце постійної дислокації – місто Володимир-Волинський. Особовий склад бригади провів на передовій 11 місяців.
  • За два дні, 14 липня, у місті відбулася урочиста зустріч військовослужбовців. Армійці отримали відзнаки та нагороди від військового керівництва та місцевої влади.

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram Суспільного Волині.

На початок