Через ремонт тепломережі в Луцьку перекриють вулицю

Через ремонт тепломережі в Луцьку перекриють вулицю

Через ремонт тепломережі в Луцьку перекриють вулицю
. Суспільне Волинь

У Луцьку 25 серпня перекриють рух транспорту вулицею Декабристів у зв'язку з капітальним ремонтом ділянки теплової мережі.

Як повідомив Суспільному речник ДКП "Луцьктепло" Антон Безносиков, частину дороги від перехрестя з вулицею Вороніхіна до перехрестя з вулицею Гетьмана Мазепи загородять із 8 години 25 серпня і до завершення робіт.

Ремонтні роботи проводитимуть працівники "Луцьктепла" на ділянці 70 метрів. Зі слів Антона Безносикова, йдеться про заміну чотирьох старих труб на нові.

На період з 25 серпня до середини вересня мешканці трьох будинків на вулицях Гетьмана Мазепи, 4 та 6, а також Декабристів, 16 залишаться без гарячого водопостачання.

Що відомо

  • Із 20 травня цього року в обласному центрі Волині відключили централізовану подачу гарячої води з газових котелень. Зупинили її подачу з усіх газових котелень міста через завершення терміну дії Положення про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку природного газу.
  • Гарячу воду в місті увімкнули 15 червня після підготовки до запуску газових котелень. Усього в місті 47 газових котелень, із них 18 – сезонні.

Термінові новини та щоденні інформаційні підсумки читайте в Telegram Суспільного Волині.

На початок