Поліція підтвердила факт вбивства 16-річної жительки села Кетрисанівка

Поліція підтвердила факт вбивства 16-річної жительки села Кетрисанівка

Поліція підтвердила факт вбивства 16-річної жительки села Кетрисанівка
. Facebook Вікторії Макаренко/поліція області

16-річну жительку села Кетрисанівка Кропивницького району Вікторію Макаренко вбили. Про це розповів Суспільному начальник відділення поліції №3 Бобринця Юрій Хандис.

За його словами, напередодні (18 серпня-ред.) тіло дівчини в занедбаному колодязі знайшов місцевий житель.

Читайте також. За словами батька Євгенія Макаренка, у день, коли зникла донька, вона відпочивала у сусідів. Її речі та паспорт були вдома.

"Чоловік, який також займався пошуками дівчини, згадав, що там є занедбаний колодязь. Він взяв на допомогу двох місцевих, коли вони прийшли, то побачили, що колодязь закиданий свіжою травою. Вичистили його, за допомогою мотузки, і побачили, що там знаходиться тіло. В цей час ми всі перебували на території села Кетрисанівка і відразу прибули туди".

Юрій Хандис сказав, що в ході огляду встановили, що факт вбивства дівчини підтверджується. Призначили низку експертиз.

Від будинку, де дівчина відпочивала з друзями, та де знайшли її тіло, майже 500 метрів.

Що відомо

  • Вікторія Макаренко 2005 року народження зникла вночі з 14 на 15 серпня. О 23 годині вечора 14 серпня неповнолітня прийшла додому і сказала батькам, що лягає спати. О другій годині ночі батьки побачили, що доньки немає вдома. Розповів Суспільному начальник відділення поліції №3 міста Бобринець Юрій Хандис.
  • З того часу її телефон був вимкнений, у соціальних мережах вона не з’являлась. Шукали дівчину 50 поліцейських, кінологів та рятувальників. Долучились 30 місцевих жителів.
  • Юрій Хандис сказав, що повністю перевірили село Кетрисанівка, всі балки, ставки та закинуті будівлі. Залучали до пошуків водолазів.
  • За словами голови Кетрисанівської громади Віктора Поліщука, шукати дитину вийшли більше 30 місцевих жителів. "Сім'я на обліку в Службі в справах дітей не перебуває. Наскільки я знаю, раніше дівчина з дому не тікала".

На початок