Фанат Каньє Веста оголосив голодування до виходу нового альбому репера

Фанат Каньє Веста оголосив голодування до виходу нового альбому репера

Фанат Каньє Веста оголосив голодування до виходу нового альбому репера
. Instagram Каньє Веста

У США фанат репера Каньє Веста записав відеозвернення, в якому оголосив голодування, поки новий альбом музиканта Donda не з'явиться на всіх стрімінгових платформах. Свій відеозапис американець на ім'я Патрік Відден опублікував у TikTok.

"Я втомився чекати. З цього моменту я не покладу в рот жодного шматочка їжі. Можливо, це значить, що жити мені залишилося всього тиждень. Випускай Donda прямо зараз, Каньє. Будь ласка", – заявив Відден.

У кадрі перед хлопцем стоять кілька пачок чіпсів та іншої їжі. Через кілька годин і на наступний день він випустив ролики поруч з цією ж їжею. У відео він знову попросив випустити альбом і зізнався, що пропустив вечерю і сніданок, а тепер відчуває головний біль.

Ще через день Відден виклав черговий запис, в якій замість нього в кадрі з'явився стрункий хлопець. Він представився Патріком і заявив, що втратив уже кілька кілограмів, але продовжить голодування і теж з нетерпінням чекає новий реліз Веста.

Спочатку трек No Child Left Behind і десятий студійний альбом репера Каньє Веста повинні були вийти 23 липня. Однак реліз неодноразово переносився, за цей час репер двічі презентував альбом на "Мерседес-Бенц Стедіум" в Атланті. Зараз на сторінці Donda в Apple Music зазначено, що реліз відбудеться 13 серпня.

Альбом названий на честь матері Веста Донди, яка померла у 2007 році у віці 58 років від ускладнень після пластичної хірургії.

Щоб закінчити роботу над альбомом Donda, Каньє залишився жити на стадіоні. Для нього побудували студію і житлове приміщення, а також найняли шеф-кухаря.

Раніше Каньє Вест проголосував за себе на виборах 2020 року. Також проголосувала і його дружина, попзірка та модель Кім Кардаш'ян. Вест заявив, що це голосування стало для нього першою участю у виборах і що йому не вдалося отримати доступ до виборчих бюлетенів у Вайомінгу, де він проживає разом з дружиною.

Наприкінці 2018 року Вест відвідував Трампа у Білому домі, де заявляв про свою підтримку чинного президента США. "Каньє був моїм другом довгий час", — сказав тоді Трамп журналістам.

Читайте також

На початок