Стало відомо, у якому стані травмовані від викиду гарячого пилу на металургійному заводі у Маріуполі

Стало відомо, у якому стані травмовані від викиду гарячого пилу на металургійному заводі у Маріуполі

Ексклюзивно

У Маріуполі прооперували трьох робітників, які були травмовані під час викиду гарячого пилу на металургійному заводі. Ще двох відправили на лікування до Краматорська. Про це Суспільному розповів завідувач опікового відділення Ігор Євженко.

"До лікарні надійшло 5 робітників з фабрики. Двох відправили у Краматорськ, бо для нас це велике навантаження. Трьом іншим зробили операцію і вони залишаються у Маріуполі", - розповів Євженко.

Ігор Євженко додав, що травмованим зробили пересадку шкіри. Лікування може тривати 3-4 місяці в залежності від глибини опіків.

Майстер з ремонту електричного обладнання Андрій Сорочинський розповів журналістам Суспільного, що у нього опіки на обох ногах та руці. Пропрацював на заводі два роки.

"Запустили механізм, подивились, як він себе поводить та вже збирались йти, але стався якийсь туман, пил. Скоріш за все - гарячий агломерат. Звідкись посипалося, ну відповідно хто куди побіг, хто як зміг", - розповів Андрій Сорочинський.

За словами травмованого, йому зробили операцію.

Що відомо

  • 9 серпня о 17:05 на металургійному комбінаті імені Ілліча у Маріуполі під час ремонту обладнання стався викид гарячого пилу з агломератної машини
  • Прокуратура відкрила кримінальне провадження та проводить досудове розслідування

Читайте усі новини Донбасу у Telegram та Viber

На початок