Загиблого в ООС воїна 58 механізованої бригади з Сумщини Ярослава Семеняку поховають 10 серпня

Загиблого в ООС воїна 58 механізованої бригади з Сумщини Ярослава Семеняку поховають 10 серпня

Доповнено
Загиблого в ООС воїна 58 механізованої бригади з Сумщини Ярослава Семеняку поховають 10 серпня
. Фото: ФБ Ярослав Семеняка

Загиблого на сході молодшого сержанта Ярослава Семеняку поховають 10 серпня. Про це Суспільному повідомив речник обласного військкомату Олександр Бондаренко.

Ярослав служив у 58-й окремій мотопіхотній бригаді. Загинув в районі селища Піски. Молодший сержант родом із села Калинівка, що на Конотопщині. До лав Збройних сил чоловік пішов червні 2020 року.

"Минулої суботи, 7 серпня, у результаті ворожого обстрілу з протитанкового ракетного комплексу загинув молодший сержант Семеняка Ярослав Володимирович. Він був начальником польової лазні взводу матеріального забезпечення 58 механізованої бригади. Ярослав отримав проникаюче вогнепальне осколкове поранення спини, яке було несумісне із життям", — сказав Бондаренко.

Попередньо прощання відбудеться об 11.00 у селі Підлипне, на Конотопщині. 9 серпня у Конотопі оголосили день жалоби за бійцем.

"Приспущений прапор, чорні стрічки — на прапорах і місті, на установах. Зупинені всі розважальні заходи, на місцевих радіостанціях немає розважальних шоу", — сказав Конотопський міський голова Артем Семеніхін.

За його словами, загиблому було 32 роки. "У нього дітей немає. Він — у цивільному шлюбі. У нього залишилася дівчина. Матері немає, лише — батько. Батько — у розпачі, у горі в шаленому. Взагалі — адекватна людина, позиціюється серед мешканців села, як дуже надійна, порядна, чесна. І для всіх нас це величезна втрата", — зазначив він.

Що відомо

  • За минулу добу 7 серпня окупанти 6 разів порушили режим припинення вогню. Українські військові відкривали вогонь у відповідь.
  • На Сумщині 11 липня прощалися з сержантом Євгенієм Курасовим. Чоловік загинув 8 липня, поблизу селища Піски.
  • У Лебедині попрощалися з бійцем механізованого батальйону 1-ї окремої танкової сіверської бригади Максимом Стеблянком. Чоловік загинув 6 квітня, підірвавшись на міні в зоні проведення операції об'єднаних сил.
  • У Лебедині, на Сумщині, 24 лютого попрощалися з військовослужбовцем Михайлом Капраном. Він помер 22 лютого у Харківському опіковому центрі після пожежі, що сталася 20 лютого в бліндажі на Донбасі. Чоловік отримав 90% опіків тіла.

Читайте нас у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

На початок