У поліції розповіли, чому на Рівненщині злетів у кювет автобус Київ – Вроцлав

У поліції розповіли, чому на Рівненщині злетів у кювет автобус Київ – Вроцлав

У поліції розповіли, чому на Рівненщині злетів у кювет автобус Київ – Вроцлав
. Фото поліції області

Автобус сполученням Київ – Вроцлав, який перекинувся на Рівненщині, уникав зіткнення з пішоходом на дорозі. Таку попередню версію ДТП озвучили в поліції Рівненщини. В результаті цього водій не впорався з керуванням та злетів у кювет. Самого пішохода та 22-х пасажирів автобуса госпіталізували.

Двоповерховий автобус Setra прямував з Києва у напрямку міста Радивилів.

У поліції розповіли, чому на Рівненщині злетів у кювет автобус Київ – Вроцлав
Фото поліції області

"Водій автобуса, 43-річний житель Хмельницької області, за попередньою інформацією, уникав наїзду на пішохода, який рухався проїзною частиною назустріч. В салоні окрім двох водіїв перебувало орієнтовно 58 пасажирів — жителів Рівненської, Львівської, Закарпатської областей та м. Київ", – розповіла речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Особу пішохода встановили. Ним виявився 22-річний житель села Срібне Радивилівського району, – додала Суспільному речниця.

У ДТП травмувалися 23 людини. Пішохода та двох пасажирів ушпиталили в реанімаційне відділення, ще двох – у травматологію Дубенської міської лікарні. 11 пасажирів з незначними травмами знаходяться у Радивилівській ЦРЛ, семеро людей – у Бродівській міській лікарні, – додали у пресслужбі поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами Кримінального кодексу України.

Що відомо

  • На Рівненщині у ніч проти суботи, 17 липня, у ДТП потрапив рейсовий автобус сполученням Київ – Вроцлав. Аварія трапилась на трасі Київ – Чоп між селом Крупець та містом Радивилів близько 3:30. Загиблих немає, понад десяток людей доправили у лікарні.
  • Старша лікарка зміни "екстренки" Любов Волинець повідомила, що на місце приїхали чотири бригади "швидких" із Рівненщини та дві зі Львівщини. Медики оглянули два десятки людей, дванадцятьом знадобилась допомога. За словами лікарки, у людей травми різного ступеня, переважно це забої, переломи, є травми обличчя, рук і ніг. У 10-річного хлопчика – рвані рани підборіддя.
  • Через значну кількість аварій міжнародна траса Київ – Чоп, 185 кілометрів якої пролягає через Рівненщину – визнана найнебезпечнішою трасою в Україні. Такий висновок оприлюднив аналітичний портал Слово і Діло, що займається аналізом та моніторингом даних.
  • У Службі доріг області назвали найнебезпечніші ділянки траси Київ – Чоп.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок