На Тернопільщині вакциною Pfizer імунізуватимуть усіх охочих

На Тернопільщині вакциною Pfizer імунізуватимуть усіх охочих

На Тернопільщині вакциною Pfizer імунізуватимуть усіх охочих
. Суспільне Тернопіль

Понад дві сотні людей прийшли до пункту вакцинації у Тернополі, щоб отримати щеплення вакциною Pfizer. 17-18 липня на Тернопільщині вакциною Pfizer імунізуватимуть усіх охочих. Про це розповіла директорка обласного департаменту охорони здоров’я Ольга Ярмоленко.

За її словами, центри працюють у Тернополі, Чорткові, Бережанах та Заліщиках. Графік роботи - з 9:00 до 16:00. Отримати щеплення зможуть люди віком від 18 років. Для цього їм потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон.

"З самого ранку до центру прийшли декілька сотень людей, які хочуть вакцинуватися вакциною Pfizer. Це надзвичайно важливо, що жителі Тернопільщини настільки свідомі та бажають захистити себе й оточуючих. Та попри це людям, котрі бажають імунізуватися варто пам'ятати, що з 9.00 і до 12.00 формуються найбільші черги, тому люди, котрі поспішають, можуть приходити після обіду" - каже Ольга Ярмоленко.

На Тернопільщині вакциною Pfizer імунізуватимуть усіх охочих
На Тернопільщині вакциною Pfizer імунізуватимуть усіх охочих. Суспільне Тернопіль

У Тернополі є 3 центри вакцинації від COVID-19.

"На Злуки, 45 імунізуємо вакциною Pfizer, на Коцюбинського, 3 – це спортивний медуніверситет проводимо вакцинацію CoronaVac і Шпитальна, 4 – це ревакцинація друга доза вакцини – AstraZeneca", - розповіла Ярмоленко.

Нагадаємо, 16 липня майже 500 жителів Тернопільщини імунізували вакциною Pfizer за сьогодні. Це медики, вчителі та поліцейські, а також члени організованих колективів, яких попередньо зареєстрували на вакцинацію. Про це повідомила директорка обласного департаменту охорони здоров’я Ольга Ярмоленко. За її словами, щоб вакцинувати колектив, потрібно щонайменше 50 бажаючих.

Що відомо

  • За минулу добу на Тернопільщині від COVID-19 вакцинували 1 673 особи.
На початок