Стартовий склад збірної України на гру проти Англії на Євро-2020: зміни від Андрія Шевченка

Стартовий склад збірної України на гру проти Англії на Євро-2020: зміни від Андрія Шевченка

Стартовий склад збірної України на гру проти Англії на Євро-2020: зміни від Андрія Шевченка
. AP

Хто зіграє у старті в чвертьфінальному матчі.

Тренерський штаб збірної України з футболу оголосив стартовий склад команди на матч 1/4 фіналу плей-оф Євро-2020 проти збірної Англії

У порівнянні з матчами на груповому етапі у складі України є зміни: відсутній у старті півзахисник Тарас Степаненко, натомість замість нього Віталій Миколенко. Руслана Маліновського немає навіть у заявці.

Стартовий склад збірної України

Бущан - Караваєв, Забарний, Кривцов, Матвієнко, Миколенко - Шапаренко, Сидорчук, Зінченко - Ярмоленко, Яремчук

Запасні: Пятов, Трубін, Соболь, Макаренко, Тимчик, Марлос, Степаненко, Циганков, Безус, Бєсєдін, Довбик

Щодо складу збірної Англії, то у порівнянні з попереднім матчем проти Німеччини у англійців дві зміни. У запасі залишився захисник Кіран Тріппьєр, а також вінгер Букайо Сака. Натомість, з перших хвилин зустріч розпочнуть хавбеки Мейсон Маунт і Джейдон Санчо.

Стартовий склад збірної Англії

Пікфорд - Вокер, Стоунз, Магвайр, Шоу - Філліпс, Райс, Маунт - Санчо, Кейн, Стерлінг

Що сказав Андрій Шевченко перед грою

"Ми розуміємо, що суперник є фаворитом, але також знаємо наші сильні сторони. Ми вже показали на турнірі характер і наші принципи гри, від яких ніколи не будемо відходити. Це такий фундамент нашої команди. Я знаю, що на нас чекає важкий матч, але в моїх гравців є характер. Постараємося його показати".

Матч Україна - Англія відбудеться у суботу, 3 липня Початок - о 22:00 за Києвом. Це буде останній поєдинок на стадії чвертьфіналу.

Що відомо

  • Для України це буде восьма зустріч з Англією. Українці здобули лише одну перемогу - у відборі на чемпіонат світу-2010 вони обіграли англійців з рахунком 1:0.
  • На чемпіонатах Європи Україна раніше зустрічалася з Англією. У 2012 році англійці перемогли з рахунком 1:0, завдяки чому вийшли в плей-оф.
Читайте також: Гол Девіча у ворота Англії на чемпіонаті Європи: чи потрібно було його зараховувати?
На початок