У Кропивницькому другий день не можуть витягти сміттєвоз, який провалився в яму

У Кропивницькому другий день не можуть витягти сміттєвоз, який провалився в яму

У Кропивницькому другий день не можуть витягти сміттєвоз, який провалився в яму
. фото Нелі Желамської

В Кропивницькому у селищі Гірничому другий день поспіль не можуть витягти сміттєвоз компанії "Екостайл", який провалився в яму. Про це Суспільному розповіла речниця підприємства Неля Желамська.

За словами Нелі Желамської, балансоутримувач території, де провалась машина – комунальне підприємство "Універсал 2005". Суспільне звернулось за коментарем до його керівника Віктора Панішка. Він відповів, що ділянка дороги, де провалився сміттєвоз, не перебуває на балансі підприємства.

Цю частину дороги на наявність водопровідних і каналізаційних мереж перевірили працівники кропивницького водоканалу, розповіла Суспільному директорка Валентина Давидчук. За її словами, мережі там відсутні.

Неля Желамська каже: сміттєвоз потребує ремонту, підйомні механізми, якими підіймали сміттєві баки, поламалися.

"Машина зараз у неробочому стані. Для компанії це збитки, і немалі. "Екостайл" буде подавати скаргу, з'ясовуємо, яка служба проводила там ремонтні роботи. Хочемо, щоб нам компенсували гроші на ремонт сміттєвоза. Нині чекаємо на кран, бо простим тягачем відбуксирувати його не виходить, тому що він глибоко впав".

Сміттєвоз вагою 14 тонн провалився в яму на вулиці Перша лінія. Ця машина вивозила сміття з усього селища Гірничого, де проживають майже три тисячі людей. Через цю ситуацію збився графік роботи. Компанія задіяла черговий автомобіль, який зібрав сміття на селищі Гірничому, говорить Неля Желамська.

За словами речниця, о 21 годині вечора (24 червня-ред.) сміттєвоз витягли з ями.

Читайте також

На початок