У Кропивницькому скаутське товариство організовує таборівку для дітей у лісі

У Кропивницькому скаутське товариство організовує таборівку для дітей у лісі

У Кропивницькому скаутське товариство організовує таборівку для дітей у лісі
. Катерина Ткачук

Скаутське українське дитячо-юнацьке товариство "Січ" організовує таборівку у лісі, неподалік села Клинці на території Кропивницького району Кіровоградської області. Про це Суспільному розповів писар табору Арсеній Шендеровський. Таборівка триватиме з 2 по 9 липня. До табору набирають 20-30 охочих віком від 13 років, сказав Арсеній Шендеровський.

"Це таборівка скаутського типу. Будуть співи під гітару, їжа на вогнищі, відпочинок у наметах. Також особлива програма. Яка – зараз не можу сказати, адже потім учасникам буде нецікаво. Там купа сюрпризів, таке буде вперше".

Участь у таборі коштує 1200 гривень: "Усі гроші витратять на проїзд, харчування, витратні матеріали, починаючи від цвяхів і закінчуючи подарунками". Таборівка відбудеться з дотриманням карантинних вимог, сказав Арсеній Шендеровський.

"Перед виїздом ми всім виміряємо температуру і будемо слідкувати за нею зранку і ввечері. Учасники будуть їхати в масках. На всіх тренінгах, лекціях, навчаннях вони також будуть у масках. Кількість людей у наметах ми теж зменшили. Якщо раніше це було по 10-15 в одному наметі, то зараз буде двоє".

За словами писаря, якщо Кіровоградська область увійде в "червону" зону, то таборівку перенесуть на іншу дату.

Що відомо

  • Кропивницький Кіш українського дитячо-юнацького товариства "Січ" утворили 2002 року. Це неполітична виховна організація, яка об'єднує молодих українців по всій Україні.

Читайте також

На початок