На Херсонщині застрелився солдат з Кропивницького

На Херсонщині застрелився солдат з Кропивницького

Доповнено
На Херсонщині застрелився солдат з Кропивницького
. Specna Arms

На Херсонщині солдат з Кропивницького застрелився. Про це Суспільному розповів керівник Херсонської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Руслан Циганков.

За його словами, подія сталася 4 червня у військові частині, розташованої біля Антонівки у передмісті Херсона. Нині прокуратура проводить експертизи та слідчі дії у рамках розслідування загибелі солдата.

"Він є уродженцем міста Кропивницький, призваний військовим комісаріатом. Прослужив рік, до кінця строкової служби залишалось пів року. Зареєстроване кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 з позначкою "Самогубство" та статтею 406 частиною 3 це – "Нестатутні взаємовідносини між військовослужбовцями". Це ми зробили для об’єктивності, щоб дослідити з усіх боків зазначену трагедію. Постріл був здійснений у голову з табельної зброї, яка належала безпосередньо солдату. Причини з’ясовуємо. Є певна переписка з близькими родичами. З листування видно, що депресивні настрої не були пов’язані з проходженням військової служби".

Руслан Циганков сказав, що у справі допитуватимуть співслужбовців загиблого із застосуванням поліграфу.

Суспільне намагається зв'язатись з рідними солдата, щоб озвучити їх позицію.

Читайте також

  • На Кіровоградщині СБУ проводить антитерористичні навчання
  • У Кропивницькому вшанували пам'ять військових, які загинули у збитому бойовиками Іл-76
  • На Кіровоградщині судитимуть військового, який збив насмерть двох дорожників
На початок