На Київ – Чоп біля Рівного ДТП: є загиблі й травмовані

На Київ – Чоп біля Рівного ДТП: є загиблі й травмовані

Оновлено
На Київ – Чоп біля Рівного ДТП: є загиблі й травмовані
. ГУ НП в області

Біля Рівного на міжнародній трасі Київ – Чоп сталась ДТП. У зіткненні двох авто попередньо загинуло двоє людей та двоє травмувались, – повідомили в ДСНС.

Інцидент стався близько 11-ї години у суботу, 5 червня, біля села Колоденка. Аварія сталась неподалік комплексу "4х4".

На Київ – Чоп біля Рівного ДТП: є загиблі й травмовані
Фото: ГУ ДСНС

"За попередньою інформацією, загинуло двоє людей, ще двоє травмувались. Більше інформації буде згодом, адже на місці ще працюють рятувальники та представники інших служб", – сказав Суспільному речник Служби порятунку області Дмитро Мельник.

На Київ – Чоп біля Рівного ДТП: є загиблі й травмовані
Фото: ГУ ДСНС

Поліція наразі готує інформацію з приводу інциденту, зазначили у пресслужбі.

Як показує сервіс Google-maps, станом на 11:30 на цій ділянці міжнародної траси утворились затори.

ДТП біля РІвного

Нагадаємо, місяць тому поблизу цього ж місця у ДТП загинула сім'я з Рівного, у салоні було немовля.

11:54

У пресслужбі ГУ ДСНС уточнили, що ДТП сталася за участі автомобілів Mitsubishi Outlender та Seat Inca.

"Водій та пасажир автомобіля Seat Inca загинули, водій автомобіля Mitsubishi Outlender та пасажир автомобіля Seat Inca отримали травми. Травмованих госпіталізували в лікувальні заклади м.Рівного", – додав Дмитро Мельник.

12:07

У пресслужбі поліції повідомили, що інформація про автопригоду неподалік села Колоденка надійшла близько 11-ї години від медиків.

"На місці події працюють рятувальники, слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські. Рух на цій ділянці ускладнений", – розповіла спеціалістка відділу комунікації поліції області Світлана Карачун.

13:19

У пресслужбі Нацполіції області Суспільному підтвердили інформацію про те, що від отриманих травм помер третій учасник ДТП.

14:51

Водія, однієї з автівок, за кілька хвилин до інциденту зупиняли патрульні за перевищення швидкості, втім вимогу зупинитися він проігнорував. Згодом патрульні склали на нього прокотол, а через кілька хвилин після оформлення матеріалів він загинув у ДТП, – повідомили у пресслужбі Нацполіції області.

Що відомо

  • Через значну кількість аварій міжнародна траса Київ – Чоп, 185 кілометрів якої пролягає через Рівненщину – визнана найнебезпечнішою трасою в Україні. Такий висновок оприлюднив аналітичний портал Слово і Діло, що займається аналізом та моніторингом даних.
  • У Службі доріг області назвали найнебезпечніші ділянки траси Київ – Чоп. Місце, де сталась аварія, входить до цього переліку.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок