Суд у справі шести львівських патрульних перенесли на 4 червня

Суд у справі шести львівських патрульних перенесли на 4 червня

Суд у справі шести львівських патрульних перенесли на 4 червня
. Суспільне Львів

Суд у справі шести патрульних, яким інкримінують перевищення службових повноважень, через які помер чоловік, відбудеться 4 червня. Про це Суспільному повідомив прессекретар Галицького районного суду Павло Береза.

Сьогодні засідання в Галицькому районному суді відклали.

"Зараз ми перебуваємо на стадії останнього слова обвинуваченого і в даному засіданні було подано клопотання перед засіданням від сторони захисту адвоката Василик, яка представляє інтереси обвинуваченого Дороша про відкладення судового розгляду. Таке клопотання було задоволене і наступне судове засідання має відбутися 4 червня о 10 годині", – повідомив Павло Береза.

У лютому 2018 року правоохоронці влаштували рейд гральними закладами Львова. В одному із них вони виявили чоловіка ймовірно з пакетом наркотиків. Той проковтнув пакет і намагався втекти. Але знепритомнів і помер. Шістьом львівським поліцейським загрожує до 10 років в’язниці.

Що відомо

  • 9 лютого під час перевірки одного із гральних закладів у центрі Львова, один із відвідувачів ковтнув пакет, ймовірно із наркотичною речовиною. 22-річний чоловік помер на місці події.
  • Шістьом патрульним, які перевіряли заклад, оголосили про підозру. Галицький районний суд відправив їх під домашній арешт.
  • Судові засідання у цій справі тривають більше 2 років. Правоохоронців обвинувачують за двома статтями — це ч.1 статті 28 КК України (злочин, вчинений групою людей) та за ч.3 статті 365 КК України (перевищення влади або службових обов'язків правоохоронними органами). Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.
На початок