В Одесі відкриють перший Центр масової вакцинації

В Одесі відкриють перший Центр масової вакцинації

В Одесі відкриють перший Центр масової вакцинації
. Одеська міська рада

30 травня в Одесі відкриють перший Центр вакцинації проти COVID-19. Про таке Суспільному розповіла начальниця відділу комунікацій обласного Центру громадського здоров'я Анна Лєснікова.

За її словами, центр розташують на стадіоні Національного університету "Одеська юридична академія", що на Фонтанській дорозі, 23-а. Отримати щеплення вакциною Coronavac зможуть люди віком 60 років і старше, які зареєстровані в листі очікування на порталі або в додатку "Дія".

"Вакцинацію проводитиме мобільна бригада Центру первинної медико-санітарної допомоги №3. Працюватиме багато лікарів з можливістю провакцинувати 250-300 людей", – пояснила Лєснікова.

Вона зазначила, що всім учасникам попередньо зателефонують із пункту щеплення та запросять на вакцинацію на конкретний час.

Центр працюватиме з 9:00 до 17:00 30 травня.

Зазначимо, Одеса увійшла до трійки міст (разом зі Львовом та Києвом), які пілотуватимуть проєкт центрів масової вакцинації проти COVID-19.

Нагадаємо, напередодні в обласному Центрі громадського здоров'я спростували інформацію про те, що 29-30 травня в Одесі відбуватиметься масова вакцинація людей, зареєстрованих у додатку "Дія".

Читайте також

  • На "Арені Львів" планують відкрити Центр вакцинації населення
  • В Україну прибуває четверта партія вакцини CoronaVac — "Лекхім"
  • В Одесі запустили фейк про масову вакцинацію містян. Що кажуть у ЦГЗ

Читайте нас у Telegram: головні новини Одеси та області

На початок