У Тернопільській дитячій бібліотеці минула "Ніч Гаррі Поттера"

У Тернопільській дитячій бібліотеці минула "Ніч Гаррі Поттера"

У Тернопільській дитячій бібліотеці минула "Ніч Гаррі Поттера"
. оригінальне

У Тернопільській бібліотеці для дітей відбувся творчий захід "Ніч Гаррі Поттера" Про це повідомила завідувачка відділу естетичного виховання цієї бібліотеки Ольга Карпич. За її словами, такий захід в Тернополі організували вперше.

Команди дітей виготовляли окуляри і чарівну паличку Гаррі Поттера.

Дарина Кушнір - учасниця однієї з команд:

"Я роблю паличку Гаррі Поттера, якою він чаклував. Я вже шість частин фільму подивилася".

Завідувачка відділу естетичного виховання бібліотеки Ольга Карпич розповіла, що підготували для дітей:

"Вони до нас завітали в клас професорки - магічної дошки, вона розкаже, як нею користуватися. Це інтерактивна дошка. Тобто діти будуть володіти заннями, як працювати на сенсорній дошці, яка є в нас у бібліотеці. Після цього дітей запрошують до лабораторії, де будуть проходити цікаві досліди. Після цього діти вчитимуться літати на мітлі. А родзинка нашої "ночі" - це блукалка в таємній кімнаті. Там професорка-травознавка дасть їм завдання, щоб вони знайшли вчених сов, які принесли важливі листи"

Діти "чаклували" до двадцять першої години.

"Гаррі Поттер" - це серія фільмів на основі романів британської письменниці Джоан Роулінг, що складається з восьми фентезійних фільмів. У них розповідається про пригоди чарівника Гаррі Поттера і його друзів Герміону Грейнджер та Рона Візлі, які навчаються у Гоґвортській школі магії і чаклунства.

На початок