Нелегальних мігрантів з Домініканської Республіки затримали на Закарпатті

Нелегальних мігрантів з Домініканської Республіки затримали на Закарпатті

Нелегальних мігрантів з Домініканської Республіки затримали на Закарпатті
. ФОТО: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Трьох нелегальних мігрантів, які мали намір перетнути державний кордон затримали прикордонники відділу "Ужгород" вночі 30 квітня. Про це повідомила речниця Чопського прикордонного загону Ольга Трачук.

За її словами, у ході реалізації оперативної інформації, прикордонники виявили поблизу села Оноківці, що на Ужгородщині, трьох невідомих, які рухалися в бік кордону. Двох іноземців оперативникам вдалося зупинити одразу. Затримані чоловік і жінка мали при собі документи громадян Домініканської Республіки. Вони визнали, що мали на меті дістатися Словаччини в обхід пунктів пропуску.

Нелегальних мігрантів з Домініканської республіки затримали на Закарпатті
ФОТО: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон
Читайте також: Прямували до Німеччини: нелегальних мігрантів з Лівану затримали на Закарпатті.

"Третя особа вдалась до втечі. Іноземця вдалося затримати за 500 метрів до кордону після подолання ним загороджувального паркану. Він також мав при собі документи громадянина Домініканської Республіки", — додала речниця.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ. За спробу незаконного перетинання державного кордону України мігрантів притягнуть до адміністративної відповідальності. Окрім цього, іноземця, який втік притягнуть до відповідальності за непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовцю або працівнику ДПСУ. Справу передадуть до суду.

Читайте нас у Viber: головні новини Закарпаття

На початок