Тепло й волого. Якою буде погода в середу

Тепло й волого. Якою буде погода в середу

Тепло й волого. Якою буде погода в середу
.

21 квітня у більшості регіонів України встановиться тепла та дощова погода. Сухо буде лише у кількох областях центральної частини країни та на Херсонщині.

Відповідно до прогнозу Укргідрометцентру, у Києві очікується хмарна погода та дощ. Температура становитиме від +12 до +14 градусів. Вітер західний, 5-10 метрів на секунду.

У центральній Україні дощі, на Черкащині, Вінничині у Кіровоградській області – мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.температура +12...+16 градусів.

На півночі опади, вітер західний, 5-10 м/с, денна температура становитиме +11...+14 градусів.

На сході дощі, вітер західний, 5-10 м/с. Температура становитиме від 12 до 16 градусів тепла.

На півдні хмарно, дощі, на Херсонщині – мінлива хмарність та без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Денна температура становитиме від +14 до +17 градусів.

На заході хмарно, дощі. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура сягне від 13 до 15 градусів тепла. На Закарпатті очікується +12... +14 градусів, вітер західний, 5-10 м/с, дощі.

У Криму дощі. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, температура від 13 до 15 градусів тепла.

Що відомо

  • За даними синоптиків, у квітні середня місячна температура повітря в Україні очікується в межах 8-11 градусів тепла, в горах 5-6 градусів, що є типовим для цього місяця.
  • Учені з Метеорологічного бюро Великої Британії прогнозують, що у 2021 році у всьому світі стане прохолодніше, утім він все одно залишиться одним з шести найтепліших років.
  • На думку науковців, занадто раннє цвітіння сакури є ознакою кліматичних змін та дестабілізацію природних екосистем.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок