Apple вперше за 15 років оновить додаток з подкастами

Apple вперше за 15 років оновить додаток з подкастами

Apple вперше за 15 років оновить додаток з подкастами
. Facebook

Технологічна компанія Apple оголосила про оновлення додатку з подкастами та запуск платної підписки на Apple Podcasts.

"З травня, слухачі у понад 170 країнах та регіонах можуть підписатися на преміум-підписку, яка міститиме різноманітні переваги, підготовлені авторами, такі як прослуховування без реклами, доступ до додаткового вмісту та ранній або ексклюзивний доступ до нових серій", — повідомили у компанії.

Партнерами компанії у проєкті мають стати Tenderfoot TV, Pushkin Industries, Radiotopia від PRX, QCODE, а також NPR, the Los Angeles Times, The Athletic, Sony Music Entertainment.

"П'ятнадцять років тому Apple взяла загальний підкаст, пропонуючи творцям, відкриту платформу для інформування, розваг та натхнення сотень мільйонів слухачів у всьому світі. Сьогодні Apple Podcasts — найкраще місце для слухачів, щоб відкрити та насолодитися мільйонами чудових шоу, і ми з гордістю відкриваємо наступний розділ подкастингу з підписками на Apple Podcasts", — заявив під час презентації старший віцепрезидент Apple з питань програмного забезпечення та послуг в інтернеті Едді Кью.

Окрім того, компанія створила окремий сайт для авторів контенту Apple Podcasts for Creators, який надасть їм інформацію про те, як працюють подкасти в Apple, пропонуватиме їм новини та гайдлайни. За попередньою інформацією, за розміщення матеріалів у Apple Podcasts творці платитимуть $19.99 на рік.

Що відомо

  • У наступні пів року Facebook планує розробити низку нових аудіопродуктів, серед яких каталог підкастів та можливість публікувати та слухати короткі аудіозаписи.
  • Компанія Twitter останні кілька місяців вела переговори щодо купівлі соціальної мережі Clubhouse. Сторони обговорювали суму угоди в чотири мільярди доларів.
  • Розробники мобільного застосунку для голосових чатів Clubhouse спільно із сервісом Stripe оголосили про запуск нової функції, яка дозволить здійснювати прямі грошові перекази між користувачами платформи.

Читайте також

Що таке Clubhouse, як він працює і може вплинути на культуру

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок