Twitter планував купити Clubhouse за чотири мільярди доларів

Twitter планував купити Clubhouse за чотири мільярди доларів

ЗМІ
Twitter планував купити Clubhouse за чотири мільярди доларів
. indiatimes.com

Компанія Twitter останні кілька місяців вела переговори щодо купівлі соціальної мережі Clubhouse. Сторони обговорювали суму угоди в чотири мільярди доларів.

Як пише агентство Bloomberg з посиланням на власні джерела, наразі переговори припинилися. Причини такого рішення невідомі.

Деталей перемовин агентство також не наводить. Представник Twitter відмовився від коментарів, в Clubhouse на цей час на запит агентства не відповіли.

Clubhouse — це соціальна мережа, де користувачі спілкуються голосовими повідомленнями без можливості запису і подальшого розповсюдження. Щоб приєднатися до спільноти, потрібно отримати запрошення від вже зареєстрованого користувача. Застосунок у квітні 2020 року запустили програмісти Пол Девінсон та Рохан Сет. Популярність соцмережі зросла, коли до нього приєдналися засновник Facebook Марк Цукерберг та засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск.

Що відомо

  • 23 лютого Clubhouse підтвердив витік даних, унаслідок якого невідомий користувач зміг транслювати аудіочати відразу з кількох кімнат для обговорення на сторонній сайт.
  • Розробники мобільного застосунку для голосових чатів Clubhouse спільно із сервісом Stripe оголосили про запуск нової функції, яка дозволить здійснювати прямі грошові перекази між користувачами платформи.

Читайте також

Що таке Clubhouse, як він працює і може вплинути на культуру

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок