В Одеській міськраді зафіксували спалах COVID: захворіли 27 людей

В Одеській міськраді зафіксували спалах COVID: захворіли 27 людей

В Одеській міськраді зафіксували спалах COVID: захворіли 27 людей
. Фото: odessa.online

У 27 працівників Одеської міської ради підтвердили захворювання на COVID-19. Ще 5 людей очікують на результати аналізів, повідомила Суспільному начальниця відділу зв'язків зі ЗМІ мерії Наталя Мальцева.

За її словами, для стабілізації ситуації в будівлі мерії, що на Думській площі, 1 протягом 15-16 квітня проведуть дезінфекцію приміщень.

В Одеській міській раді зафіксували спалах COVID-19
Думська

"Віцемери та один-два співробітники на кабінет працюють, тому що все рівно є об'єм роботи, який треба виконувати, а всі інші – на дистанційному", – пояснила Мальцева.

Вона зазначила, що також у міськраді з 19 до 25 квітня працюватимуть у режимі чергування. На цей час в будівлі скасовуються робочі зустрічі заступників міського голови та офлайн-взаємодія працівників.

Наталія Мальцева додала, що засідання виконавчого комітету, яке призначили на 22 квітня, не будуть скасовувати. Його планують провести в обмеженому режимі, за участю членів виконкому та із забезпеченням онлайн-виступів доповідачів.

Нагадаємо, з 23 березня Одеська область потрапила до "червоної" зони карантинних обмежень. За даними МОЗ, відсоток госпіталізації хворих на COVID-19 в Одеській області складає 67,9%, що перевищує встановлену норму (менш як 60% на 100 тисяч).

Читайте також

На початок