Франківський "Будівельник" обіграв снятинське "Покуття"

Франківський "Будівельник" обіграв снятинське "Покуття"

Франківський "Будівельник" обіграв снятинське "Покуття"
.

Франківський волейбольний клуб "Будівельник" обіграв снятинське "Покуття" у ІІІ турі чемпіонату області серед ветеранів 40+. Команди зіграли сьогодні у спортивному комплексі "Муніципальний Центр дозвілля" в Івано-Франківську.

Франківський "Будівельник" з перших хвилин поєдинку не дав шансу своєму супернику. Вже у другій партії напруга між командами зросла. Проте господарі майданчику за підсумками трьох перемогли снятинське "Покуття".

Капітан волейбольного клубу "Будівельник" Валерій Скоморохов розповідає, завдяки чому обіграли суперників: "У кожній грі є свої труднощі. Наприклад, якесь неправильне розташування гравців. Це все, звісно, під час гри коригується. Ми , звісно, врахували, де наші слабкі моменти. І тому це дало певні результати. Ми намагалися йти в кілька очок вперед. Це був головний план на цю гру".

Франківський "Будівельник" обіграв снятинське "Покуття"
Франківський "Будівельник" обіграв снятинське "Покуття".

Капітан снятинського "Покуття" Віталій Андрусяк каже, що незадоволений результатом. Тому зі своєю командою докладе максимум зусиль, аби перемогти у наступних поєдинках та увійти до фіналу: "Гра була змістовна та напружена. Особливо 3 партія. Ця гра вирішальна, адже від неї залежить, хто увійде до фіналу. Але в цьому поєдинку переміг досвід, бо в команді суперника є знанні майстри волейболу. Ну є ще таке поняття, як спортивний факт. Попереду – ще поєдинок між нами (команда "Покуття") та командою "Рожнів" з Косівщини".

До фінальної четвірки вже увійшли волейбольні клуби "Коломийщина" та "Зелені Дракони" з Бурштина. Франківському "Будівельнику", аби потрапити до списку фіналістів, ще доведеться зіграти із делятинськими волейболістами, клубом "Горіш". Поєдинок команда проведе на виїзді 9 лютого.

Авторка: Каріна Борисевич

На початок