На сході України загинув військовослужбовець 92-ї бригади з Харківщини

На сході України загинув військовослужбовець 92-ї бригади з Харківщини

На сході України загинув військовослужбовець 92-ї бригади з Харківщини
.

Військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади Віктор Гелебрант, який проживав у Краснокутській громаді, загинув внаслідок обстрілу 5 квітня на Луганщині.

Цю інформацію Суспільному підтвердив начальник регіонального відділу інформагентства Міноборони ArmiaInform в Харківській області Віталій Саранцев.

За інформацією 92-ї бригади, 49-річний молодший сержант Віктор Гелебрант загинув від пострілу в голову зі стрілецької зброї. Це сталося неподалік населеного пункту Золоте-4 Луганської області, інформує Оперативне командування "Схід".

"Боєць перебував на бойовому чергуванні та знаходився у засобах індивідуального захисту. На превеликий жаль, поранення було несумісне з життям…", — зазначає 92 бригада.

За словами Саранцева, представники бригади виїхали до Краснокутська, де проживає родина Віктора Гелебранта.

Голова Краснокутської селищної громади Ірина Карабут розповіла Суспільному, що загиблий родом з заходу України, призивався у 2015 році, з 2018 — служив за контрактом.

"У 2018 підписав контракт. Він одружений. Його дружина працює у нас в бібліотеці. Є діти. Він родом із західної України, там у нього батьки. Зараз рідні вирішують, де поховають бійця", — сказала Карабут.

Читайте також

Україна ініціює екстрене засідання ТКГ через загострення ситуації на Донбасі

На початок