У Кропивницькому готуються до завершення опалювального сезону

У Кропивницькому готуються до завершення опалювального сезону

У Кропивницькому готуються до завершення опалювального сезону
. Пресслужба Кропивницької міської ради

Кропивницьке комунальне підприємство ”Теплоенергетик” готується до завершення опалювального сезону. Про це Суспільному розповів керівник підприємства Олександр Чельник. Відповідно до чинного законодавства, централізоване теплопостачання припиняють за температури повітря не менше 8 градусів тепла протягом трьох діб.

За словами керівника ”Теплоенергетика”, постійно отримують дані від метеослужби: ”Маємо прогноз на найближчий тиждень. На 8-9 квітня має бути стабільна середньодобова температура 8 і більше градусів тепла. Це збігається з тією інформацією, яку міський голова Андрій Райкович озвучив на робочій нараді 1 квітня”.

На робочій нараді за участю міського голови говорили про те, що, найімовірніше, лікарні, школи, дитячі садки і жителі міста отримуватимуть централізоване теплопостачання до 10 квітня.

Читайте також: У Кропивницькому власниця квартири, де стався обвал, сплатить штраф за порушення будівельних норм.

Готуватися до нового опалювального сезону працівники ”Теплоенергетика” почнуть одразу після завершення подачі тепла – сказав Олександр Чельник: ”Наступного дня після завершення опалювального сезону почнеться робота з підготовки до гідравлічних випробувань, ревізія засувок, інвентаризація, усуватимемо наявні, відомі нам, пориви”.

Що відомо

  • Опалювальний сезон у Кропивницькому розпочався 1 листопада 2020 року.
  • Міський голова Андрій Райкович розповів, що на рахунки Комунального підприємства "Теплоенергетик" накладений арешт через борги перед "Нафтогазом". Позов стосується 178 мільйонів гривень боргу, накопиченого у 2017-2018 роках дочірнім підприємством "Кіровоградтепло" товариства з обмеженою відповідальністю "Центр науково-технічних інновацій української нафтогазової академії", яке з 2004 року орендувало у міста більшу частину теплогенеруючих потужностей, а наразі визнане банкрутом.
На початок