Коли відбудеться пробне ЗНО з усіх предметів. УЦОЯО назвав дату

Коли відбудеться пробне ЗНО з усіх предметів. УЦОЯО назвав дату

Коли відбудеться пробне ЗНО з усіх предметів. УЦОЯО назвав дату
. УНІАН

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з усіх навчальних предметів відбудеться 10 квітня 2021 року. В особистих кабінетах учасників розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування.

Як повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, для входу до "Особистого кабінету учасника ПЗНО" необхідно увести логін та пароль, отримані від регіонального центру. Пробне ЗНО з усіх навчальних предметів відбудеться 10 квітня 2021 року.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності:

  • паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу);
  • запрошення-перепустки.

"Радимо взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які учасник/учасниця пробного ЗНО зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися", — зазначили в центрі.

У відомстві наголосили, що пробне ЗНО, основна та додаткова сесії ЗНО 2021 року відбудуться у заплановані терміни незалежно від рівня епідемічної небезпеки у регіонах.

Що відомо

  • Міністерство освіти і науки пояснило процедуру реєстрації для учнів, які не планують вступати до вишів і хочуть скласти Державну підсумкову атестацію у формі Зовнішнього незалежного оцінювання.
  • Міністерство освіти зараховуватиме сертифікати, отримані студентами з міжнародних мовних іспитів з іноземної мови, як державну підсумкову атестацію з іноземної мови.
  • В Україні 1 лютого розпочалась реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року. Вона триватиме до 5 березня.
  • Верховна рада підтримала законопроєкт щодо грошових премій для найкращих учасників ЗНО. Згідно з документом, виплати будуть отримувати 30 випускників, які набрали 790 і більше балів з чотирьох предметів.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок