У Рівному чоловік випав з висоти восьмого поверху. Розслідують самогубство – поліція

У Рівному чоловік випав з висоти восьмого поверху. Розслідують самогубство – поліція

У Рівному чоловік випав з висоти восьмого поверху. Розслідують самогубство – поліція
. Руки на віконній рамі. Фото ілюстративне: УНІАН

У Рівному чоловік упав з вікна восьмого поверху багатоповерхівки. Він загинув на місці, – повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги. Поліція розслідує умисне вбивство з відміткою "самогубство".

Інцидент трапився на вулиці Шевченка у Рівному в понеділок, 22 березня. О 18:47 медиків туди викликала жінка, яка назвалася свідком події. Сказала, що чоловік випав з восьмого поверху багатоповерхівки, – повідомили в обласному центрі екстреної меддопомоги.

"Чоловік помер на місці від отриманих травм, що й зафіксували медики. Правоохоронці розпочали кримінальне розслідування за частиною 1 статті 115 – умисне вбивство з відміткою "самогубство", – повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Речник ДСНС у Рівненській області Дмитро Мельник уточнив: з початку року в області сталося 26 самогубств. Зокрема, за останній тиждень з 15 по 22 березня – п'ять самогубств. Це найбільший тижневий показник з початку 2021-го року.

Що відомо

  • За даними речника ДСНС в області, найбільше випадків суїциду зафіксували у Березнівському, Володимирецькому, Дубенському, Гощанському, Сарненському, Млинівському і Корецькому районах.
  • За 2019-й рік у Рівненській області зафіксували 140 випадків самогубств. За 2020-й рік – 197 випадків. Більшість самовбивць – люди похилого віку.
  • Рівненські експерти розповіли чому так стається, що людина хоче померти та як розпізнати ознаки такого бажання. Також розповідають як уберегти рідних від необдуманих вчинків.
  • Україна стала лідером самогубств у 2019-му році за даними ВООЗ. Серед молоді у віці від 15 до 30 років суїциди – найпоширеніша причина смерті після дорожніх аварій.

Читайте також

  • У Рівному школярка отруїлася пігулками через побутові непорозуміння. Дівчинку врятували.
  • Рівнянин, який зістрибнув з четвертого поверху, помер у швидкій дорогою до лікарні.
  • На Рівненщині рятувальники знімали з балкона п'ятого поверху чоловіка, який хотів зістрибнути.
На початок