У компанії перевізника прокоментували ДТП з українцями в Польщі

У компанії перевізника прокоментували ДТП з українцями в Польщі

У компанії перевізника прокоментували ДТП з українцями в Польщі
. WSPR Przemyśl

У підприємстві "МодульТранс", автобус якого потрапив у ДТП у Польщі вночі 21-го березня, повідомили, що керівники компанії зараз перебувають на місці аварії, пише Суспільне Карпати.

Як зазначають на підприємстві, всі пасажири знаходяться у задовільному стані і їх доставлять додому.

"Головне нам зараз перевезти людей, які потрапили в аварію. Керівники повернуться в Україну лише після того, як всіх пасажирів доправлять додому", — кажуть у компанії.

За словами генерального консула України в Любліні Василя Павлюка, наразі відомо, що серед пасажирів рейсового автобуса "Вроцлав-Чернівці" були двоє прикарпатців та двоє чернівчан. Вони отримали забої та незначні подряпини.

Окрім цього у Польщі протягом тижня планують встановити додаткові попереджувальні знаки на автодорозі, де трапилися дві аварії з українськими автобусами.

Що відомо

  • Вночі 22 березня у Польщі, поблизу пункту обслуговування пасажирів Кашице, перекинувся мікроавтобус із десятьма українцями. В наслідок аварії одна людина загинула, а п'ятеро отримали травми й були ушпиталені.
  • 6 березня приблизно на тому ж самому місці, на автостраді A4 поблизу міста Радимно Підкарпатського воєводства, за 30 кілометрів від кордону з Україною, сталася аварія. Тоді рейсовий автобус "Познань-Херсон" перекинувся, з’їжджаючи з автомагістралі A4 до пункту обслуговування пасажирів Кашице. У ньому перебували 57 осіб, зокрема двоє водіїв.
  • У МЗС України Суспільному повідомили, у результаті ДТП загинули п'ятеро пасажирів, одну людину вдалося реанімувати. За даними видання RMF24, 29 постраждалих госпіталізували, 14 перебувають у тяжкому стані. Як наразі відомо, дев'ятеро постраждалих перебувають у тяжкому стані, одна людина – у комі.
  • Водій, який перебував за кермом автобуса на момент аварії, отримав офіційні звинувачення від польської прокуратури у ненавмисному скоєнні ДТП.
На початок