У Франківську від COVID-19 померла вагітна помічниця судді

У Франківську від COVID-19 померла вагітна помічниця судді

У Франківську від COVID-19 померла вагітна помічниця судді
. Господарський суд Івано-Франківської області

В Івано-Франківську від COVID-19 померла вагітна помічниця судді Господарського суду Івано-Франківської області. Жінці було 33 роки, пишуть на однойменній сторінці у Facebook.

"Колектив Господарського суду Івано-Франківської області в глибокій жалобі з приводу непоправної втрати - передчасної смерті помічника судді Вікторії Лози та її ненародженої дитини. Підступна короновірусна інфекція COVID-19 зупинила серце молодої жінки на 33 році життя", - йдеться у дописі.

Померлу згадують як енергійну, життєрадісну людину, висококласного фахівця, а також висловлюють співчуття рідним: "Щиро співпереживаємо та сумуємо з рідними та близькими Вікторії та просимо Всевишнього дати їм сил пережити це горе. Вічна світла пам’ять нашій колезі".

Нагадаємо, минулого тижня хвору на коронавірусну інфекцію жінку повезли у Заболотівську лікарню, однак її там не прийняли. Поїхали в Коломию, там теж відмовили. Жінку повезли до Калуша, і вона померла у дорозі.

Згодом директор Заболотівської лікарні пояснив Суспільному, чому не госпіталізували жінку, яка відійшла в кареті швидкої.

Читайте також

На початок