Вакцина від COVID-19 для щеплення Зеленського ще не визначена — ОПУ

Вакцина від COVID-19 для щеплення Зеленського ще не визначена — ОПУ

Ексклюзивно
Вакцина від COVID-19 для щеплення Зеленського ще не визначена — ОПУ
.

Офіс президента заявляє, що поки не вирішено, якою вакциною президент Володимир Зеленський буде робити щеплення від COVID-19.

Про це Супільному повідомила генеральна директорка директорату з питань інформаційної політики Офісу президента Ірина Побєдоносцева.

"Президент неодноразово говорив, що він буде вакцинуватися разом з військовими під час другої хвилі вакцинування, тому тією вакциною, яка буде на той час, тією і будуть вакцинувати", — сказала вона.

Побєдоносцева додала, що нині невідомо, яка саме вакцина це буде.

24 лютого в Україні розпочалася перша хвиля національної програми вакцинації проти COVID-19. О 07:00 перші партії вакцини AstraZeneca (Covishield) виробництва індійського підприємства Serum Institute вирушили до регіонів України. 23 лютого Зеленський підтвердив готовність отримати щеплення разом з військовослужбовцями як верховний головнокомандувач.

Що відомо

  • Станом на ранок 24 лютого в Україні підтвердили 5850 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Зокрема, захворіли 316 дітей та 271 медпрацівник.
  • Рейтинг довіри до Зеленського зріс на 6% від початку лютого. За даними соцопитування, наразі 44% українців висловили йому довіру.
  • Зеленський зателефонував виконавчому директору фармацевтичної корпорації Pfizer Альберту Бурлі. Як повідомляють в ОПУ, Бурлі пообіцяв Зеленському допомогти Україні з вакциною та сприяти її швидкому доправленню.

Читайте також

Вакциновані. Як у світі проходить щеплення від COVID-19 та як почуваються люди, які його вже зробили

На початок