ДБР викрило групу податківців, які викрали понад 3 мільйони гривень

ДБР викрило групу податківців, які викрали понад 3 мільйони гривень

ДБР викрило групу податківців, які викрали понад 3 мільйони гривень
. ДБР

Державне бюро розслідувань викрило групу колишніх та чинних співробітників Державної податкової служби, які завдали збитків бюджету у понад 3 мільйони гривень.

"У ході досудового розслідування встановлено, що службові особи Головного управління ДФС у Київській області в період 2015-2019 років незаконно повернули податок з доходів фізичних осіб та єдиний соціальний внесок фізичним та юридичним особам на суму понад 3 млн. грн", - повідомили у пресслужбі ДБР.

Як відзначається, п’яти членам організованої групи повідомлено про підозру у перевищенні службових повноважень працівником правоохоронного органу, несанкціонованих діях з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах, та службовому підробленні.

Підозрюваним загрожує позбавлення волі на термін до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років

Що відомо

  • Державне бюро розслідувань повідомило про затримання підполковника Державної фіскальної служби за підозрою у передачі секретної інформації бойовикам "ДНР".
  • Раніше у ДБР повідомили, що одеські податківці допомогли фіктивним підприємствам отримати 500 мільйонів гривень.
  • Співробітники ДБР затримали у Рівному начальника одного з управлінь Державної податкової служби за підозрою в отриманні хабаря.
  • Державне бюро розслідувань повідомило про підозру колишньому інспектору полку дорожньо-патрульної служби ДАІ. Його підозрюють у незаконному перешкоджанні проведенню акцій протесту та у службовому підробленні документа.
На початок