Кропивничанці повернули загублений у тролейбусі гаманець

Кропивничанці повернули загублений у тролейбусі гаманець

Кропивничанці повернули загублений у тролейбусі гаманець
. Суспільне: Кропивницький

У Кропивницькому кондукторка тролейбуса знайшла гаманець з грошима і повернула його власниці – пенсіонерці Лідії Івашкевич. У гаманці було три тисячі гривень. Жінка розповіла, що гроші кілька місяців збирала на лікування. Суспільне з’ясовувало – як шукали пенсіонерку, щоб повернути гроші.

У день, коли загубила гаманець, Лідія Івашкевич їхала тролейбусом №4 до стоматолога. Вийшла на зупинці ”Кінотеатр ”Зоряний”. Коли потрібно було розрахуватись за протезування, в сумці гаманця не знайшла.

Пенсіонерка припускає, що гаманець випав, коли виходила з тролейбуса. Там, з її слів, було 3 тисячі 183 гривні, магазинні та аптечні картки і пенсійне посвідчення.

Гаманець у тролейбусі знайшла кондукторка Людмила Іванова: ”Почала питати у пасажирів – чий гаманець. Ніхто не відгукнувся. Я поклала гаманець в кабіні водія, в депо зайшла до диспетчера, почали дивитись – хто загубив”.

На зміні була диспетчерка Лідія Івахно. Розповіла, що жінку знайшли за номером пенсійного посвідчення, зателефонувавши працівнику Пенсійного фонду: ”Ми їй зателефонували в той же день, і вона через 3-4 години прийшла”.

Лідії Івашкевич повернули гроші. За такий вчинок пенсіонерка написала лист вдячності директору підприємства ”Елетротранс” Олександру Луценку.

Що відомо

За інструкцією, забуті в тролейбусі речі кондуктор приносить в диспетчерську. Якщо знаходять номер телефону, шукають господаря. На 16 лютого в диспетчерській зберігали два десятка загублених у тролейбусах речей. Господарі можуть їх забрати, попередньо зателефонувавши диспетчеру.

У Кропивницькому кондукторка повернула загублений гаманець пенсіонерці
Загублені у тролейбусах речі зберігають у диспетчерській. Суспільне: Кропивницький

Читайте також

На початок