На Львівщині через снігопад водіїв просять утриматись від поїздок

На Львівщині через снігопад водіїв просять утриматись від поїздок

На Львівщині через снігопад водіїв просять утриматись від поїздок
. Служба автомобільних доріг у Львівській області

Дорожники просять мешканців Львівщини утриматись від поїздок сьогодні, 7 лютого, після 15: 00. Така рекомендація зумовлена сильною ожеледицею та снігопадом. Про це повідомили на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг у Львівській області.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів від Балканського циклону з 7 до 9 лютого очікується суттєве погіршення погодних умов.

Синоптики оголосили I рівень небезпечності - жовтий. Станом на зараз у гірській місцевості зафіксували дощ за температури повітря -7 градусів за Цельсієм.

Читайте також Ожеледиця та снігові замети. На Львівщині очікують погіршення погоди

Дорожники повідомляють, що готові до негоди, адже стан доріг цілодобово контролюють працівники Служби автомобільних доріг у Львівській області. Проте з міркувань безпеки закликають водіїв утриматись від поїздок.

У негоду водіям рекомендують користуватися майданчиками для відстою на дорогах державного значення. Їх можна знайти на Google-мапі. В разі потреби можна зателефонуватиНомер диспетчера: +380(67) 370 80 67 до диспетчерів Служби автомобільних доріг у Львівській області. Вони працюють цілодобово.

Що відомо

  • На дорогах Львівщини є 53 місця для відстою машин. Вони розташовані на дорогах міжнародного, національного і регіонального значення.
  • Це понад 1000 паркомісць для великогабаритних машин та майже 2500 — для легкових автівок.

На початок