Полтавська «Ворскла» зіграла внічию із сербами

Полтавська «Ворскла» зіграла внічию із сербами

Полтавська «Ворскла» зіграла внічию із сербами
. ФК "Ворскла"

Футболісти полтавської «Ворскли» зіграли внічию з сербським клубом «Младость». Друга товариська гра відбулася 28 січня. Про це повідомляють у пресслужбі полтавського клубу.

З м'ячем Гіо Цітаішвілі
З м'ячем Гіо Цітаішвілі. ФК "Ворскла"

Матч завершився із рахунком 2:2. Перший гол на 10-й хвилині забив полтавський гравець Данило Кравчук. На 18-й хвилині новачок «ворсклян» Гіо Цітаішвілі збільшив рахунок – 2:0. Та серби зрівняли рахунок до перерви. У другому таймі команди не забивали голів.

На полі зіграли усі чотири спортсмени, з якими «Ворскла» у грудні минулого року підписала контракти, а також центральний захисник Ель Хаджи Папе Діав, угоду з яким поки не уклали.

Наступна товариська гра у рамках тренувального збору для полтавської команди запланована на 31 січня. Це буде матч проти словенського клубу «Мура».

Що відомо:

  • Футболісти полтавської «Ворскли» 11 січня розпочали тренувальний збір у Туреччині. Він триватиме до 6 лютого. За цей час спортсмени мають поліпшили фізичну форму та зіграти чотири товариські матчі.
  • У першому товариському матчі в Туреччині «Ворскла» поступилась команді Балкани» з Косово – 1:2.
  • У грудні 2020 полтавський клуб підписав контракти із чотирма новими гравцями. Це – Олівє Тілль, Георгій Цітаішвілі, Амількар Коджові та Луїзао. Натомість припинили співпрацю з Володимиром Баєнком, Євгеном Опанасенком, Денисом Васіним, Іваном Пешичем і Микитою Татарковим.
На початок