У Житомирі поліція з'ясовує обставини побиття працівника Терцентру комплектування та соціальної підтримки

У Житомирі поліція з'ясовує обставини побиття працівника Терцентру комплектування та соціальної підтримки

Оновлено

Восьмого листопада ввечері до поліції звернувся працівник Територіального центру комплектування та соціальної підтримки з заявою про те, що в Житомирі під час виконання ним службового завдання його побив невідомий. Надвечір 9 листопада у соцмережах з’явилося ще одне відео конфлікту. Поліція з'ясовує всі обставини події.

Речниця поліції в Житомирській області Вікторія Дубовик у коментарі виданню "20 хвилин" розповіла , що заява від працівника ТЦК та СП надійшла 8 листопада о 19:30.

У Житомирі побили працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки
Скріншот відео зі сторінки "20 хвилин"

"Заявник повідомив, що подія трапилася у Житомирі вдень 8 листопада на одній із вулиць Житомира. З його слів, стався конфлікт між чоловіками, і невідомий наніс йому тілесні ушкодження", — сказала Вікторія Дубовик виданню "20 хвилин".

У Житомирі побили працівника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки
Скріншот відео зі сторінки "20 хвилин"

У справі нападу на людину відрили кримінальне провадження, попередньо, за статтею 125"Умисне легке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України.

Заявникові надали направлення для проходження судово-медичної експертизи.

Речниця Житомирського райвідділу поліції Марина Вітвіцька розповіла Суспільному, що згодом кваліфікацію правопорушення змінили.

"Оскільки правопорушення вчинили у громадському місці і було порушено громадський порядок, то кваліфікацію змінили на частину 1 статті 296 "Хуліганство"Кримінального кодексу України. Таке правопорушення карається або штрафом до 17 тисяч гривень, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років", — повідомила Марина Вітвіцька.

Надвечір 9 листопада у соцмережах з'явилося ще одне відео конфлікту.

Нині, каже Марина Вітвіцька, поліцейські з'ясовують усі обставини події.

Кореспондентам Суспільного вдалось поспілкуватися з обома сторонами конфлікту. Говорити на камеру чоловіки поки відмовилися, зазначивши, що не хочуть нашкодити ані собі, ані слідству. Ми залишаємо за ними право прокоментувати ситуацію і розповісти свою версію події.

Також Суспільне звернулося за коментарем до Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, надіславши офіційний запит.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок