У виконувачки обов'язків Сумського міського голови Юлії Павлик проводять обшуки

У виконувачки обов'язків Сумського міського голови Юлії Павлик проводять обшуки

У виконувачки обов'язків Сумського міського голови Юлії Павлик проводять обшуки
. Юлія Павлик. Фото: Сумська міська рада

Зранку, 26 жовтня, у Сумській міській раді проводять обшуки у виконувачки обов'язки сумського міського голови Юлії Павлик. Цю інформацію Суспільному підтвердила начальниця пресслужби СМР Ольга Семениста.

Сьогодні в Сумах проводяться 12 обшуків у підприємців, на комунальних підприємствах та в самій міській раді. Про це Суспільному повідомили власні джерела у правоохоронних органах

Перевіряються факти того, що низка суб’єктів господарської діяльності за попередньою змовою зі службовими особами Сумської міської ради привласнюють бюджетні кошти, виділені на придбання товарно-матеріальних цінностей.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Сумського РУП за оперативного супроводу УСР у Сумській області під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури.

Що відомо про обшуки в Сумській міській раді

  • Обшуки проводились у службових кабінетах керуючої справами виконавчого комітету Юлії Павлик, кабінетах бухгалтерського обліку та начальника відділу з конкурсних торгів Сумської міськради.
  • За інформацією речниці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Наталії Калиновської обшуки проводяться і у підприємців, які можуть бути причетними до розкрадання бюджетних коштів.

На робочому місці журналісти близько 10-ї години Юлію Павлик не застали. Наразі Суспільне намагається отримати коментар посадовиці або її представників і готове оприлюднити їх позицію.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок