Кабмін погодив призначення двох заступників голови Сумської облдержадміністрації

Кабмін погодив призначення двох заступників голови Сумської облдержадміністрації

Доповнено

Кабмін погодив призначення Сергія Кропивченка та Олексія Дрозденка на посади заступників голови Сумської облдержадміністрації. Про це 30 червня повідомив представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук.

Що відомо про Олексія Дрозденка

Олексій Дрозденко - декан факультету електроніки та інформаційних технологій Сумського державного університету, доцент, кандидат фізико-математичних наук. В ОВА він відповідатиме за питання цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, йдеться в повідомленні.

Олексій Дрозденко
Олексій Дрозденко. Фото: Facebook

Що відомо про Сергія Кропивченка

Щодо Сергія Кропивченка інформацію у пресслужбі ОВА поки не надали. Відомо, що людина з таким самим ПІБ - генерал-лейтенант Сухопутних військ. Він працював на посаді заступника командувача Сухопутних військ з логістики.

Що відомо про Сумську ОВА

  • У квітні 2023 року президент призначив головою ОВА Володимира Артюха - військового з понад 30-річним досвідом служби. До призначення на посаду голови Сумської ОДА він працював заступником начальника Генштабу Збройних сил України.
  • 29 червня в ОВА заявили, що обстановка на Сумщині залишається стабільно напруженою, але контрольованою. Обстріли території Сумщини з території Росії не припиняються ні на день, їх інтенсивність та кількість зростає, росіяни використовують різні види озброєння.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок