У Херсоні стався вибух у ресторані, поранена офіціантка закладу

У Херсоні стався вибух у ресторані, поранена офіціантка закладу

Оновлено
У Херсоні стався вибух у ресторані, поранена офіціантка закладу
. Фото: Скрін відео російського пропагандистського каналу

7 червня близько 12:40 пролунав вибух у ресторані "Ностальжі", що по вулиці Старообрядницькій, 10. Цю інформацію Суспільному підтвердив голова Херсонської ОВА Геннадій Лагута.

На місце прибула бригада екстреної медичної допомоги. За попередніми даними, внаслідок вибуху була поранена одна людина. Їй надали медичну допомогу.

У центрі екстреної медичної допомоги Суспільному прокоментували: "Ми не можемо наразі сказати точну кількість поранених, але загиблих точно немає".

Речниця Національної поліції області Тетяна Скуба повідомила про поранення працівниці закладу.

"Наразі відомо, що поранена офіціантка закладу. За фактом вибуху в місті Херсоні ресторану внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст 115 Кримінального кодексу України, а саме "Замах на вбивство двох та більше осіб". Ведеться досудове розслідування, через медичні заклади встановлюємо постраждалих", - розповіла Тетяна Скуба.

Херсонці коментують подію у соціальних мережах. Видання "Український південь" припускає, що вибух був невипадковим, як і швидкість прибуття російської знімальної групи.

"Абсолютно "випадково" знімальна група росіян опинилась на місці вибуху в Херсоні. Вибух у кафе "Ностальжи". Позаду, дійсно будівля так званої окупаційної адміністрації, в будівлі господарського суду", - написав "Український південь".

Читайте також:

  • Окупаційна влада Херсонщини готова платити за отримання паспорта РФ

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок