"Це наша відповідь росіянам на їхні лозунги": у Сумах презентували поштову марку, присвячену захисникам

"Це наша відповідь росіянам на їхні лозунги": у Сумах презентували поштову марку, присвячену захисникам

"Це наша відповідь росіянам на їхні лозунги": у Сумах презентували поштову марку, присвячену захисникам
. Фото: Суспільне Суми

У Конгрес-центрі СумДУ сумське відділення “Укрпошти” презентувало поштовий блок “Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу. Час повертати своє”, присвячений українським військовим.

Поштовий блок продовжує випуск “Слава Збройним Силам України!”, презентований у 2022 році, розповів директор Сумської філії “Укрпошти”.

“Я сподіваюсь, що найближчим часом у нас буде найголовніший блок з назвою “Перемога”, який ми святкуватимемо в значно ширшому колі. Ця марка буде найпопулярніша, я сподіваюсь, навіть за “Російський корабель”, - зазначив директор Сумської філії АТ “Укрпошта” В'ячеслав Маринич.

На марках зображені бійці Нацгвардії, Держприкордонслужби України та Нацполіції України. Автор поштового випуску - заслужений художник України Олександр Охапкін. Тираж блоку - 235 тис. примірників. Вартість одного, що включає марку, конверти й художні картки - 69 грн, повідомила працівниця “Укрпошти” Ірина Муха.

“Це наша відповідь сусідам-росіянам на їхні лозунги “Можемо повторити”. У нас є Гвардія наступу, яка теж може повторити”, - сказала провідна фахівчиня відділу Сумської філії АТ “Укрпошта” Ірина Муха.

погашення марки Суми марка
Фото: Суспільне Суми

“Це важлива подія в нашому житті. Такі заходи повинні об'єднувати нас, вести до перемоги. Разом до перемоги. Перемога буде однозначно за нами”, - сказав начальник 5-го прикордонного загону Державної прикордонної служби України Віктор Луцков.

“Робимо велику працю. Щодо бригад наступу особового складу - вже набрані, зараз проводять бойове злагодження. Партнери надають нам найкраще озброєння. Все веде до великої перемоги”, - зазначив командир військової частини Національної гвардії України Євген Казанцев.

погашення марки Суми марка
Фото: Суспільне Суми

“На сьогоднішній день бригада “Лють”, яка формувалася в тому числі і Сумщиною, зараз проходить навчання. Захід цей потрібен, тому що всі повинні бачити, що ми йдемо до перемоги”, - сказав заступник начальника Нацполіції Сумщини Микола Гуденко.

За словами В'ячеслава Маринича, у планах - поштові випуски доповнювати новими серіями марок, присвяченими Генеральному управлінню розвідки та Службі безпеки України. Придбати новий поштовий випуск можна у відділеннях по всій країні та філателістичному онлайн-магазині “Укрпошти”.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок