"Сокіл" виграв регулярний сезон Суперліги України з хокею: підсумкова таблиця

"Сокіл" виграв регулярний сезон Суперліги України з хокею: підсумкова таблиця

ХК "Сокіл"
ХК "Сокіл". Фото: Федерація Хокею України

Чотири найкращі команди вийшли у плей-оф.

Регулярний сезон Суперліги України з хокею 2023/24 завершено. У рамках турніру шість учасників змагань зіграли по 30 матчів – по шість проти кожного із суперників.

В останній ігровий день відбулися два поєдинки: "Дніпро" розгромив "Тризуб" (1:8), а в київському дербі "Кепіталз" поступилися "Соколу" – 2:3. Результати цих матчів сформували остаточну турнірну таблицю регулярного сезону чемпіонату України.

Переможцем став "Сокіл", в активі якого 66 очок. На чотири очки від переможця відстали "Дніпро" та "Кременчук" - завдяки більшій кількості очок в очних матчах вище фінішувала херсонська команда. Четверта позиція залишилася за "Київ Кепіталз" – і саме ці чотири команди вийшли у плей-оф.

Суспільне Спорт – транслятор Суперліги чемпіонату України з хокею 2023/24. Дивіться наживо матчі плей-оф на телеканалі Суспільне Спорт.

Сезон після регулярного чемпіонату завершився для "Тризуба" та "Берсерок" – шість та дві перемоги відповідно.

  • Суперліга, чоловіки: підсумкова таблиця
  1. "Сокіл" (Київ) – 66 очок
  2. "Дніпро" (Херсон) – 62 очки
  3. "Кременчук" – 62 очки
  4. "Київ Кепіталз" (Київ) – 55 очок
  5. "Тризуб" (Київ) – 18 очок
  6. "Берсерки" (Харків) – 7 очок

Найменшу кількість поразок у регулярному сезоні зазнав "Сокіл" – 7. У "Дніпра" - 8 поразок, у "Кремечука" – 10, а у "Київ Кепіталз" – 12.

Що відбудеться далі у плей-оф Суперліги

  • Півфінальні пари: "Сокіл" – "Київ Кепіталз" та "Дніпро" – "Кременчук".
  • Перевага власного майданчика отримають "Сокіл" та "Дніпро", матчі в серії триватимуть до чотирьох перемог одного з клубів.

Чинним чемпіоном України з хокею є "Сокіл", який у плей-оф попереднього сезону обіграв "Кремечук" – 3:2 у фінальній серії.

На початок