Олега Плотницького вдруге поспіль визнали MVP матчу італійської Суперліги з волейболу

Олега Плотницького вдруге поспіль визнали MVP матчу італійської Суперліги з волейболу

Олега Плотницького вдруге поспіль визнали MVP матчу італійської Суперліги з волейболу
. Олег Плотницький. Фото: "Перуджа"

Лідера збірної України відзначили у п'ятому турі чемпіонату Італії.

Український волейболіст "Перуджі" Олег Плотницький вдруге поспіль отримав відзнаку MVP матчу в італійській Суперлізі. Сталося це в п'ятому турі регулярного чемпіонату проти "Таранто" (3:1).

Першу індивідуальну нагороду в нинішньому сезоні Плотницький отримав за гру в четвертому турі. Тоді український догравальник "Перуджі" з найкращим особистим результатом у чемпіонаті (17 очок) був визнаний MVP матчу проти "Модени" (3:1).

У виїзному матчі п'ятого туру італійської Суперліги Плотницький набрав 16 очок. Цей показник зробив українського волейболіста найрезультативнішим гравцем у складі обох команд та вдруге поспіль дозволив стати MVP матчу.

Що означає цей результат Плотницького?

  • Олег Плотницький отримав 16-у відзнаку MVP матчу в італійській Суперлізі за "Перуджу".
  • Український волейболіст вдруге визнаний найкращим гравцем матчу в чемпіонаті Італії. У попередньому сезоні Плотницький п'ять разів отримував відзнаку MVP.
  • Плотницький у нинішньому розіграші регулярного сезону чемпіонату Італії з волейболу довів свій доробок набраних очок у матчах за "Перуджу" до 54-х.

Результативність Плотницького проти "Таранто" дозволила "Перуджі" здобути четверту перемогу в п'яти поєдинках. Завдяки цьому умбрійці піднялися на друге місце в турнірній таблиці Суперліги, де команда Олега поступається "Трентіно" (максимальні п'ять перемог).

"Перуджа" та Плотницький в сезоні 2023/24: що відомо

  • У попередньому чемпіонаті Італії "Перуджа" Плотницького виграла регулярний сезон з 22 перемогами у 22 матчах, але вибула з боротьби за титул у першому ж раунді плей-оф, програвши "Мілану".
  • Перед початком нового чемпіонату Італії Олег Плотницький виграв з "Перуджою" Суперкубок Італії та отримав відзнаку найкращого приймаючого Суперліги в сезоні 2022/23.
  • Наступний матч "Перуджа" Плотницького проведе у межах чемпіонату Італії, де у неділю, 19 листопада, зіграє на власному майданчику проти "П'яченци".
  • У грудні на команду лідера збірної України очікує старт у клубному чемпіонаті світу з волейболу, де на груповому етапі "Перуджа" зіграє з бразильським "Мінасом" та індійським клубом "Ахмедабад Дефендерс".
На початок