На війні з РФ загинули Костянтин Мицик, Дмитро Йощенко та Володимир Ковшов із Полтавщини

На війні з РФ загинули Костянтин Мицик, Дмитро Йощенко та Володимир Ковшов із Полтавщини

Рідні та близькі будуть прощатися із трьома жителями Полтавщини, які загинули під час захисту України від російського вторгнення. Це Костянтин Мицик, Дмитро Йощенко та Володимир Ковшов.

Загиблий воїн Костянтин Мицик

Як повідомили Суспільному 9 травня у Полтавському обласному ТЦК та СП, Костянтин Мицик проживав у селі Солониця Лубенського району. У війську мав звання солдат, був стрільцем стрілецького батальйону. Загинув 44-річний воїн 27 квітня під час виконання бойового завдання біля селища Урожайне Донецької області.

Костянтин Мицик із Лубенської ТГ загинув на війні з РФ
Воїн Костянтин Мицик. Сторінка у Facebook Лубенської міської ради

У Лубенській міській раді повідомили, що Костянтин Мицик служив у Національній гвардії. У цивільному житті мав професію тракториста-машиніста. Від початку повномасштабної війни з РФ він був у складі добровольчого формування у громаді, а у липні 2022-го року чоловіка мобілізували. Прощання запланували на 9 травня у селі Солониця. У Костянтина Мицика залишилися, зокрема, батьки, брат, дружина та донька.

Загиблий воїн Дмитро Йощенко

27-річний Дмитро Йощенко мав звання молодший сержант. Служив на посаді командира аеромобільного відділення. Поліг захисник 30 вересня 2023-го року під час виконання бойового завдання біля селища Білогорівка на Луганщині, повідомили Суспільному в Полтавському обласному ТЦК та СП.

Дмитро Йощенко з Комишнянської ТГ загинув на війні
Воїн Дмитро Йощенко. Сторінка у Facebook В. Харченка

За даними голови Комишнянської громади Володимира Харченка, загибель Дмитра Йощенка підтвердили за допомогою ДНК-експертизи. До цього його вважали зниклим безвісти. Воїн проживав у селі Зуївці. У нього лишилися, зокрема, батьки.

Загиблий воїн Володимир Ковшов

Володимир Ковшов із Хорольської громади мав звання солдат, служив на посаді гранатометника у Національній гвардії України. 13 березня біля села Роботине Запорізької області захисник отримав травми через скид боєприпасу із БпЛА російської армії. Він помер 2 травня у польській лікарні. Про це повідомили у Хорольській міській раді.

Володимир Ковшов із Хорольської громади помер від поранень, отриманих на війні
Воїн Володимир Ковшов. Сторінка у Facebook Хорольської міської ради

Володимирові Ковшову було 36 років, у нього залишилися, зокрема, мама, дружина, донька, сестри та брат.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook | TikTok

На початок