На Полтавщині через обстріли відключатимуть електрику 8 та 9 травня

На Полтавщині через обстріли відключатимуть електрику 8 та 9 травня

8 та 9 травня знеструмлять споживачів частини Кременчуцького району. Це пов’язано з масованими обстрілами Полтавської області вночі 8 травня.

Про це Суспільному повідомила прессекретарка АТ "Полтаваобленерго" Ірина Бабенко.

Графіки погодинних відключень електроенергії застосували для споживачів правобережної частини міста Кременчука та Кременчуцького району для проведення аварійно-відновлювальних робіт після масованих атак.

"Через пошкодження ліній електропередач через обстріли в області для відновлювальних робіт 8 травня на правобережжі Кременчука, та в селах району Білецьківка, Камʼяні Потоки та інших будуть відключати світло з 13:00 та до 17:00. Якщо аварійні роботи не завершаться сьогодні, то електроенегрії також не буде 9 травня з 05:00 до 15:00", — розповів начальник військової адміністрації Кременчуцького району Олег Лєднік.

"АТ "Полтаваобленерго" робить усе можливе, щоб якомога швидше відновити енергосистему Полтавщини”, — йдеться у повідомленні на офіційному сайті АТ "Полтаваобленерго".

Планові перерви у постачанні електроенергії здійснюватимуть з 6:00 до 18:00. За деякими адресами графік буде наступний: з 08:45 до 17:00, з 09:20 до 17:00, та з 10:00 до 17:00.

Докладніше ознайомитись з графіками погодинних відключень можна на офіційному сайті АТ "Полтаваобленерго" за посиланням.

Через бойові дії та атаку є знеструмлення у 9 областях. Про це повідомили на офіційному сайті "Укренерго". З 18:00 до 23:00 можливі відключення світла по всій Україні.

"Сьогодні ввечері (8 травня-ред.) з 18:00 до 23:00 можливе обмеження побутових та промислових споживачів по всій Україні. Обмеження будуть рівномірно розподілені по всім областям. Як саме будуть діяти графіки відключень в кожній області, буде оприлюднено на офіційних сторінках місцевих обленерго. Причина - дефіцит електроенергії в енергосистемі", — йдеться у повідомленні.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook | TikTok

На початок