Депутатом Полтавської обласної ради зареєстрували Івана Степаненка: що про нього відомо

Депутатом Полтавської обласної ради зареєстрували Івана Степаненка: що про нього відомо

Іван Степаненко став депутатом Полтавської обласної ради
Іван Степаненко. Фото: Facebook Полтавська обласна організація політичної партії "Довіра"

Новим депутатом Полтавської обласної ради став Іван Степаненко від обласної організації політичної партії "Довіра". Він став на заміну депутата Василя Воротинцева, який склав повноваження.

Івана Степаненка визнали та зареєстрували новим депутатом Полтавської обласної ради, повідомила голова Полтавської обласної територіальної виборчої комісії Людмила Сердюк. Про це вона оголосила під час засідання сесії облради 26 квітня 2024-го року.

За її словами, Іван Степаненко замінив депутата від "Довіри" Василя Воротинцева, який добровільно склав повноваження. Постанову про визнання та реєстрацію Степаненка направлять до Центральної виборчої комісії.

Що відомо про нового депутата полтавської обласної ради Івана Степаненка

Іван Степаненко є директором приватного підприємства "Імені Калашника". Основна діяльність фірми – вирощування зернових, бобових культур і насіння олійних культур. Про це відомо із аналітичної системи "YouControl".

Згідно з інформацією, яку опублікували на Facebook-сторінці обласного осередку політичної партії "Довіра", Іван Степаненко раніше працював бригадиром тракторної бригади, потім головним інженером, а з 2000-го року – директором приватного підприємства, яке існує донині.

2010-го року Іван Степаненко балотувався до Полтавської районної ради від "Партії регіонів", 2015-го до обласної ради від "Аграрної партії України", а 2020-го знову до обласної ради від "Довіри". Про це відомо із аналітичної системи "YouControl".

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook | TikTok

На початок