На Полтавщині з 1 січня на трьох ділянках запрацювали камери фіксації порушень ПДР: де саме

На Полтавщині з 1 січня на трьох ділянках запрацювали камери фіксації порушень ПДР: де саме

На Полтавщині запрацювали три камери фіксації порушень ПДР
Камера фіксації порушень ПДР на Полтавщині. Суспільне Полтава

Три комплекси автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху запрацювали у Полтаві та області 1 січня. Одна з камер працює вперше, а дві відновили роботу.

Де на Полтавщині з 1 січня запрацюють камери фіксації порушень ПДР

Уперше камера автофіксації порушень запрацювала на вулиці Європейській, 108 у Полтаві. Комплекс спрямовано у напрямку вулиці Раїси Кириченко. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник начальника департаменту Патрульної поліції Олексій Білошицький.

Іще два комплекси працювали до повномасштабного вторгнення і нині відновили роботу. Це на вулиці Решетилівській, 32 у Полтаві. Камера спрямована у напрямку вулиці Героїв-пожежних. А також запрацював комплекс на дорозі М-22 у селі Лелюхівка у напрямку обласного центру.

Де ще на Полтавщині працюють камери фіксації порушень ПДР

28 квітня 2023-го року на Полтавщині відновили роботу п’яти камер фіксацій порушень правил дорожнього руху. Дві із них запрацювали у Полтаві, а три – у Кременчуці. Тоді пресофіцерка батальйону патрульної поліції Кременчука Любов Стрючаліна Суспільному розповідала, що прилади фіксують перевищення швидкості на цих ділянках. Воно не має бути більше 50 кілометрів за годину.

Як раніше повідомляли Суспільному у патрульній поліції області, у Полтаві комплекси автоматичної фіксації правопорушень також працюють на вулиці Світанкова, 14, Великотирнівська, 19 та на Європейській, 155. Також у селах Циганське, Абазівка та у Пирятині. У Кременчуці діють на проспекті Лесі Українки, Свободи, розповідала пресофіцерка батальйону патрульної поліції Кременчука Любов Стрючаліна.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок