2 тисячі доларів за уникнення відповідальності: правоохоронцю з Полтавщини повідомили про підозру

2 тисячі доларів за уникнення відповідальності: правоохоронцю з Полтавщини повідомили про підозру

Правоохоронця з Миргородського району підозрюють в отриманні неправомірної вигоди
Гроші, які передавали правоохоронцю. Фото: Сайт Полтавська обласна прокуратура

Правоохоронцю з Миргородського району Полтавської області повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди. За гроші він обіцяв людині не притягувати її до кримінальної відповідальності.

За даними слідства, за 2 тисячі доларів США правоохоронець з Миргородського району пообіцяв приватному підприємцю не притягувати його до кримінальної відповідальності за самовільне зайняття земельної ділянки. Крім того, запевнив, що не перешкоджатиме у зайнятті сільськогосподарською діяльністю. Про це Суспільному стало відомо із офіційного сайту Полтавської обласної прокуратури.

Правоохоронцю з Полтавщини повідомили про підозру
Фото з місця затримання. Фото: Сайт Полтавська обласна прокуратура

Правоохоронця затримали під час передачі грошей. Його затримали та повідомили про підозру за частиною третьою статті 368 "Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою". Санкція статті – позбавлення воліКримінальне покарання в Україні, яке полягає в ізоляції засудженого від суспільства та поміщенні його до кримінально-виконавчої установи на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нині вирішують питання щодо обрання правоохоронцю запобіжного заходу.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок