На Хмельниччині підозрюють чоловіка у побитті до смерті односельчанина

На Хмельниччині підозрюють чоловіка у побитті до смерті односельчанина

На Ярмолинеччині Хмельницької області поліцейські затримали 45-річного чоловіка. За даними слідчих, у ході конфлікту він побив до смерті свого односельчанина. Чоловіку оголосили підозру. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це Суспільне Хмельницький розповіла начальниця сектору комунікації головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Інна Глега.

За її словами, 7 травня у селі Коритна Ярмолинецької тергромади 45-річний місцевий житель прийшов до сусіда і розповів, що на території свого домогосподарства виявив тіло чоловіка. Той, у свою чергу, одразу ж викликав поліцію.

"Правоохоронці прибули на місце та встановили, що 6 травня підозрюваний разом з 38-річним односельчанином розпивали алкогольні напої. Між чоловіками зав’язався конфлікт, в ході якого господар дому жорстоко побив свого гостя. Від отриманих травм потерпілий помер", — розповіла Інна Глега.

З її слів, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство. "Наразі слідчі оголосили йому підозру за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального Кодексу України. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі", — додала Інна Глега.

Слідкуйте за новинами Суспільне Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube, Instagram, Facebook та Threads.

На початок