Листи-попередження про відключення води розносять у Хмельницькому

Листи-попередження про відключення води розносять у Хмельницькому

Станом на сьогодні, 28 лютого, понад 14 тисяч людей заборгували за послуги водопостачання та водовідведення у Хмельницькому. З початку повномасштабного вторгнення до грудня 2023 року відключати тих, хто не сплатив рахунки, було заборонене. Наразі працівники "Хмельницькводоканалу" розносять їм листи-попередження про відключення води.

Про це Суспільне Хмельницький розповіла начальниця відділу контрольно-сервісного центру "Хмельницькводоканалу" Нонна Бабчинська.

"Ми розносимо попередження тим боржникам, у яких заборгованість триває понад три місяці й становить більше як 200 гривень. Користувач має можливість сплатити борг упродовж місяця. Якщо у людини є якісь проблеми, вона може оплатити 30% від боргу, а іншу частину — через 6-12 місяців", — пояснила Нонна Бабчинська.

За її словами, на кінець січня хмельничани заборгували за послуги водопостачання та водовідведення 70 мільйонів 100 тисяч гривень. Контролери "Хмельницькводоканалу" зв’язуються з абонентами, листи-попередження про відключення води вручають їм особисто або залишають у дверях чи скриньках.

Слідкуйте за новинами Суспільне Хмельницький у Telegram, Viber, YouTube, Instagram, Facebook та Threads.

На початок