За збут наркотиків на території Херсона судитимуть організатора та учасника організованої злочинної групи

За збут наркотиків на території Херсона судитимуть організатора та учасника організованої злочинної групи

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо організатора та учасника організованої злочинної групи, яка займалась збутом наркотиків на території Херсона.

Про це у Telegram повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Слідчі встановили, що один з підозрюваних розробив план створення й організував злочинну групу, до якої приєднались четверо людей. Вони розповсюджували наркотичні речовини, роблячи "закладки" на території Херсонської області.

У дописі йдеться, що на рахунку злочинної групи близько дев’яти епізодів злочинів, вчинених у сфері незаконного обігу наркотичних речовин в особливо великих розмірах.

Згідно з ч. 3 ст. 307 Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені організованою групою, а також якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги в особливо великих розмірах, або вчинені із залученням малолітнього або щодо малолітнього.Кримінального кодексу України, підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Матеріали стосовно ще трьох учасників організованої злочинної групи, виділені в окреме провадження, повідомили в прокуратурі.

Раніше у Херсоні поліцейські затримали чоловіка, який розповсюджував небезпечний наркотик — так звані "солі". У нього виявили 100 грамів наркотичної речовини.

Підписуйтеся на новини Суспільне Херсон у Facebook, Telegram, Viber, Instagram та YouTube.

На початок