Армія РФ масовано атакувала Дніпропетровщину ракетами й дронами: троє людей поранено, є руйнування

Армія РФ масовано атакувала Дніпропетровщину ракетами й дронами: троє людей поранено, є руйнування

Нікополь
Наслідки артобстрілу Нікополя, 11 червня 2024 року. Сергій Лисак/Telegram

У ніч проти 20 червня армія РФ масовано атакувала Дніпропетровщину, сили ППО знищили п'ять шахедів та чотири ракети на Нікопольщині, Криворіжжі й Синельниківщині. Є поранені.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив начальник облвійськадміністрації Сергій Лисак.

За його даними, у Криворізькому та Нікопольському районах поранено трьох людей. Це чоловіки 30, 41 і 63 років. Двох із них ушпиталили в стані середньої тяжкості.

На Нікопольщині через нічну атаку пошкоджено сім хат, п'ять господарських споруд, авто, лінії електропередач і будівельна техніка.

Що відомо про обстріли Нікопольщини 18-19 червня

Через обстріли Нікопольського району армією РФ вдень 18 червня поранено 37-річного чоловіка. Він у стані середньої тяжкості у лікарні. Через атаку виникла пожежа, яку оперативно загасили. Пошкоджено багатоповерхівку та авто.

Протягом 19 червня війська РФ атакували Нікопольщину дронами-камікадзе та артилерією. Пошкоджені промислове та комунальне підприємства. Понівечені дві п’ятиповерхівки, 14 приватних будинків, сім господарських споруд, парники. Побиті п`ять авто і екскаватор. Зачепило 10 сонячних панелей, лінії електропередач й газогони.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок