На школі в Кривому Розі відкрили дошки на честь загиблих солдатів

На школі в Кривому Розі відкрили дошки на честь загиблих солдатів

Пам'ятні дошки, бійці, Кривий Ріг
На школі в Кривому Розі відкрили дошки на честь загиблих солдатів. Фото: Криворізька міська рада

У Кривому Розі відкрили вісім меморіальних дощок на честь загиблих солдатів, випускників гімназії №118. Про це повідомили в міськраді Кривого Рогу.

На фасаді гімназії у Саксаганському районітвстановлено пам’ятні дошки на честь Максима Гончара, Сергія Брикайла, Антона Чебручана, Сергія Баранька, Олега Пашка, Сергія Лізака, Владислава Козлова та Івана Соя.

У церемонії відкриття взяли участь рідні, друзі, побратими, вчителі та учні гімназії.

"Іван добровільно пішов до війська 25 лютого 2022 року. Його 60-а піхотна бригада гнала ворога від Кривого Рогу та звільняла Херсонщину. Також він боронив країну на Бахмутському напрямку. А загинув він 24 листопада 2023 року на Харківському напрямку, Куп’янський район. Сьогодні всім хлопцям, які навчалися у цій школі, встановлюють дошки, в пам’ять про них та їх подвиги. Це, дійсно, герої, хоробрі та відважні хлопці", — сказала мати полеглого бійця Івана Соя Олена Борко.

У Кривому Розі вже встановлено 354 меморіальних дощок на честь загиблих земляків, зокрема 231 — коштом міського бюджету. У квітні встановлять ще 62 дошки, поінформували в міськраді.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок